Truskawki z miętą

dnia

Sezon truskawkowy w pełni, jeśli nie macie już pomysły jak zrobić te pyszne czerwone owoce mam dla was propozycję. Truskawki z miętą i syropem z agawy, a co najważniejsze szybkie w przygotowaniu i idealne jako deser na upały

Składniki:

  • Truskawki
  • Kilka liści mięty
  • Syrop z agawy
  • Płatki migdałów

Truskawki

Przygotowanie:

Truskawki myjemy, kroimy na pół lub cztery części, posypujemy posiekaną mięta i oblewamy syropem z agawy. Na końcu dodajemy płatki migdałów (opcjonalnie).

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s